Healing voor jezelf, amberferdinandusse.nl

Toegewijd aan jouw vrijheid...

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met het werken met energie. Eerst naast mijn baan als advocaat, en vanaf 2021 met volledige focus. Ik help mensen die zijn vastgelopen. Maar eerst een stukje achtergrond informatie, dan begrijp je waarom ik werk met mens en dier…

Mijn paard had heel plotseling traanogen. En wel zo erg dat de staleigenaar zich afvroeg of het niet zoiets als kanker was. Ik heb mijn paard laten nakijken in de universiteit van Utrecht maar de neuroloog kon niets vinden en gaf aan dat dit aangeboren moest zijn. Deze diagnose kon ik niet plaatsen dus ging ik op zoek naar een alternatieve behandeling. 

Ik heb verschillende dingen geprobeerd. De behandeling, die resultaat had, werd gedaan door Margrit Coates, een dierentolk uit Engeland, die ook energetische healing doet. Ik ben toen cursus bij haar gaan volgen. Tijdens de cursus gaf ze aan dat ze haar talenten pas kon begrijpen nadat zij zelf een opleiding craniosacraaltherapie had gedaan. Die opleiding heb ik daarom ook gevolgd. 

En wat is er door de craniosacraaltherapie een wereld aan mogelijkheden voor mij open gegaan. Aangezien ik universitair was opgeleid zocht ik naast het opdoen van ervaringen altijd naar begrip van wat ik meemaakte. Zo kwam ik bij de quantumfysica. Het blijkt dat veel van de energetische werkelijkheden al zijn gemeten en in kaart zijn gebracht hierdoor. Ik kreeg door kennis van deze wetenschap steeds meer vertrouwen in werken met energie. Het bleek al snel dat het werken met energie helemaal niet vaag of zweverig is, maar eerder een ongelovelijke verdieping van wat er in onze leefwereld mogelijk is.  Dingen die ik vroeger zou hebben afgedaan als onmogelijk, zag ik in mijn praktijk gebeuren.

Daarnaast ben ik mij blijven ont-wikkelen, door poly-vagaal therapie, acupressuur, werking van kruiden etc te bestuderen. Het blijkt dat ons lichaam de meest intelligente “machine” op deze aarde is. En dat dit lichaam zelf weet hoe het zich kan helen, als wij maar luisteren,,, En naar mate ik dit langer doe blijkt er ook een soort “handleiding” te zijn, die voor elk lichaam werkt. Bijvoorbeeld door op een bepaalde manier te ademen komt ons lichaam weer in de ontspanning.

Hoe ons lichaam weer te ontspannen:

In de natuur vind je de weg terug naar jouw essentie

Welke diensten voor jezelf kun je boeken:

Dit zijn bv. Touch of Matrix en Craniosacraal therapie. Energetische behandelingen werken op alle niveau’s, lichamelijk, mentaal, emotioneel en op zielsniveau. 

Een energetische behandeling leidt tot meer balans. Hierdoor kun je jouw leven weer beter leiden zoals je wenst. Immers met de behandeling wordt oude vastzittende energie, die verstorend werkt in jou op alle niveau’s opgeruimd en vervangen door nieuwe energie, die past bij hoe jij jouw leven wenst te leiden. Daardoor kun je weer in jouw kracht komen en ontstaat er meer verbinding met jouw kern.

We werken met de kracht van intentie. Energie volgt altijd intentie….

Dit is acupressuur of polyvagaal theorie…

korte intro polyvagaal theorie

Wist je dat jouw zenuwstelsel zich altijd weer aanpast aan wat er in jouw lichaam gebeurd? Stress en spanning activeren zenuwbanen. Je lichaam kiest dan voor vechten, vluchten of bevriezen. Herstel is pas belangrijk als het lichaam weer veilig is, en het tempo is vertraagd en de waarneming is verzacht.

Neurologische verbindingen kunnen door met het lichaam te werken worden aangemaakt. Bv door ademhaling, je lichaam schakelt dan naar de modus waar t veilig is. Het zenuwstelsel kan volledig worden gereset….

Dat maakt dat je weer ontspannen kunt zijn…………..

Dat jouw gezondheid toeneemt omdat jouw zwervende zenuw (de vagus) jouw organen en weefsel kan herstellen………

Dat je beter kunt slapen……. en dan gaan we ook nog kijken naar jouw gedachten, zijn die ondersteunend aan ontspanning en zelfwaarde? Inzicht hierin maakt dat jouw gedachten patronen veranderen, dat je de positie van de waarnemer gaat herkennen en actief kunt gebruiken en dat maakt:

Dat je weer toekomt aan het genieten van de mensen om je heen………

Dat jij alsnog je dromen uit kan laten komen, terwijl je weer blij bent met jezelf…………

Deze optie is altijd onderdeel van Energetische en Lichaamsgerichte behandelingen. Als mens zijn we gelaagd. We hebben een ziel, denken, gevoel en een lichaam. Op al deze vier vlakken komt er beweging als je gaat behandelen.

Wat je voelt wordt voorafgegaan aan wat je denkt. Onderzoek van jouw denken, zet je weer in jouw kracht en geeft vrijheid. Ik maak graag tijd voor deze vorm van ondersteuning. 

Dit doe ik regelmatig, omdat arbeidsrecht en sociaalzekerheidsrecht de vakken waren waar ik het meeste van af weet. Helaas schenden veel werkgevers hun plichten voortvloeiend uit wetgeving en zetten zij hun zieke werknemer zonder rechtsgrond onder druk. Herstel van de zieke werknemer heeft tijd en ruimte nodig. Vaak behandel ik de werknemer ook met behulp van energetische of lichaamsgerichte behandelingen gecombineerd met coaching.

Het uurtarief voor juridische ondersteuning is € 90,00. Mijn dienstverlening is BTW vrijgesteld.

Ik heb mijn toga dan wel aan de wilgen gehangen, maar meester in de rechter blijf ik voor de rest van mijn leven. Ruim 15 jaar ben ik werkzaam geweest in de juridische praktijk waarvan 14 jaar als advocaat. Die ervaring neem ik sowieso mee. Mocht je mij een juridische vraag willen voorleggen, dan kunnen we altijd kijken wat ik voor je kan betekenen.

Het uurtarief voor juridische ondersteuning is € 90,00. Mijn dienstverlening is BTW vrijgesteld.

Als Teckelfan weet ik hoe moeilijk het is een passend jasje te vinden. Ik heb mij bekwaamd in het ontwerpen hiervan. 

Ook het aanpassen van kleding doe ik graag. Kleding, die weer lekker zit, maakt ook dat je je weer lekkerder voelt!

Reviews van mijn klanten

"Ik ken Amber al een aantal jaar en het is echt een lieverd! Je voelt je snel op je gemak en niks is gek of raar. Amber heeft op verschillende vlakken mij geholpen bv met cranio sacraaltherapie. Ik kan haar van harte aanbevelen!"
Fenna
“Ik ben nu drie keer geweest en iedere keer neem ik weer iets nieuws mee. Ik merk dat mijn persoonlijke leven steeds rustiger wordt. Zo fijn om weer rust in mezelf te kunnen ervaren. Ik voel me goed dankzij de behandelingen en coaching van Amber"
Heleen
“Mijn nek zat helemaal vast. Amber heeft dat behandeld en nu voel ik meer ontspanning dan ik in lange tijd heb gehad. Na haar behandeling voelde ik me licht en slaperig en niet alsof ik behandeld was met een moker zoals laatst bij een andere therapeut. Heb meteen een tweede afspraak gemaakt. ”
Lindsay
“In een stressvolle periode van mijn leven heb ik een 10 rittenkaart genomen bij Amber. Wat was het fijn om op de tafel de ontspanning te kunnen voelen. Door deze behandelingen heb ik de moeilijke periode goed doorstaan. Amber Bedankt!”
Roelf
“Toen het ziekenhuis mij niet meer kon helpen met de pijn, ben ik bij Amber terecht gekomen. Mijn man houdt niet van energetische "gedoe" maar iedere keer als ik weer thuis kwam stond hij versteld van hoeveel minder pijn ik had. Ook begon ik door de behandelingen steeds beter te lopen en mijn vinger die ik al twee jaar niet meer kon strekken, kon ik op een gegeven moment wel weer strekken. Dat kan nog steeds. Ik kan iedereen de behandeling van Amber aanbevelen. Ze luistert naar jou en sluit precies aan bij wat er nodig is. Ik had t nooit willen missen. Dank je wel.”
To

Ontspanning is onze natuurlijke staat

Ik ga je hierbij helpen

Ik weet wat het is om ziek te zijn. Om te veel stress te hebben. Om mezelf kwijt te zijn geraakt. Om mijn levensvreugde niet langer te voelen….

Door diverse opleidingen te doen – touch of matrix, acupressuur, craniosacraaltherapie – en diep te duiken in trauma en hoe dit te herstellen, heb ik weer balans gevonden. Ik ontdekt hoe ik mezelf weer kan ontspannen en wat mijn kwaliteiten zijn.

Dat bracht mij op een zielsmissie via Eckhart Tolle, Michael Roads, diercommunicatie, Joe Dispenza en Katie Byron… En toen vond ik mijn essentie. En nu kan ik vandaaruit helpen.

Wees welkom voor healing en het vergroten van de ervaring van jouw goddelijke energie. En voor het terugvinden van de natuurlijke manier van functioneren van lichaam en geest. Zodat je weer vreugde en positiviteit mag ervaren.

Met als doel:

Herstel van jouw oorspronkelijke blauwdruk. Dit in afstemming op jou. Alles kan en mag gevoeld of besproken worden. Ik fungeer als gids terug naar gezondheid en verbinding met het leven zelf. Zodat alle energie, die niet meer stroomt, wat zorgt voor spanning of klachten in het lichaam, weer in jou mag stromen.

Heb je vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!